Lange wachttijden bij Kaakchirurg in Amsterdam?

Kom naar Kaakchirurgie Lelystad

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in of rondom Amsterdam, maar zijn de wachttijden te lang? Kom naar Kaakchirurgie Lelystad. Wij hebben geen wachtlijst en bij spoed plannen wij op dezelfde dag een afspraak voor u in.

  • Geen wachtlijst
  • Bij spoed dezelfde dag geholpen
  • Ervaren team
  • Gratis parkeren
  • 100% vergoeding zorgverzekering

Onze locaties

Bent u met spoed op zoek naar een kaakchirurgie kliniek in Amsterdam, dan is Lelystad een uitstekend alternatief. Wij beschikken over 2 locaties, de locatie in Lelystad is binnen een uur te bereiken vanuit Amsterdam. 

Middendreef 273 in Lelystad

Onze MKA-chirurgen, voorheen vanuit het MC Zuiderzee, zitten in de nieuwe locatie aan de Middendreef 273. 

Urkerweg 1 in Emmeloord

Naast Lelystad is er ook een polikliniek gevestigd in het dr. J.H. Jansencentrum aan de Urkerweg 1 in Emmeloord. U vindt ons hier op de eerste etage, aanmelden kan bij de centrale balie. We hanteren voor deze kliniek dezelfde openingstijden en een afspraak kunt u telefonisch maken via de Kaakchirurgie kliniek in Lelystad.

U kunt bij beide locaties gratis parkeren.

Verschillende behandelingen

Bij Kaakchirurgie Lelystad voeren wij diverse behandelingen uit aan de mond, kaak en het aangezicht. Denk hierbij aan het verwijderen van verstandskiezen, implantaten plaatsen, het behandelen van tandletsel na een ongeval, een wortelpuntbehandeling en het herstellen van een kaakfractuur.

Het team van Kaakchirurgie Lelystad

Het team kaakchirurgen van Kaakchirurgie Lelystad biedt zorg op een kwalitatief hoog niveau. Voor onze behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste technologie en methodes. 

De kaakchirurgen worden ondersteund door assistenten. Een deel van de taken van de kaakchirurg wordt overgenomen door de assistenten. De assistenten zijn allemaal intern en extern opgeleid en hiervoor bekwaam en bevoegd verklaard. De kaakchirurg is altijd eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde behandelingen en de assistenten werken altijd in opdracht van de kaakchirurg.

Afspraak inplannen?

Na verwijzing van uw tandarts of huisarts kunt u bij Kaakchirurgie Lelystad telefonisch een afspraak maken via 0320 331 551. Bij het maken van de afspraak heeft u uw BSN nummer en de verwijsbrief nodig. Ook voor eventuele vragen over een behandeling kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Afspraak annuleren? Dan kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij het niet annuleren of bij annuleringen binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt €50,- kosten in rekening te brengen.

Behandeltijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur

Zaterdag en zondag: Gesloten