Geweldig
4.1
Gebaseerd op 163 recensies
michel E.
michel E.
De heer Kloosterman heeft vakkundig 2 verstandskiezen getrokken bij mij. Fijne man die je snel geruststelt. Adviezen op maat waardoor ik gerust en met een goed vertrouwen weer zou komen!
Karin T.
Karin T.
Zeer tevreden over de kaakchirurgie Lelystad. Supersnelle mogelijkheid om volgende dag al terecht te kunnen ivm mijn vakantie. Moderne apparatuur, duidelijke communicatie en rustige en deskundige chirurg.
Sander H.
Sander H.
Professioneel en vlot geholpen
Dave K.
Dave K.
Andre van A.
Andre van A.
Bauke B.
Bauke B.
Inez D.
Inez D.
Bika V.
Bika V.
Наталя Б.
Наталя Б.
Very polite and professional staff. I recommend!
Stacey U.
Stacey U.
Me doods angst ging ik naar mijn afspraak. Ben goed geholpen en behandeld. Ze probeerde me echt gerust te stellen. In hoeve dat kan met verstandskiezen laten trekken. Wel vind ik de na zorg slecht. Kreeg noet mee, geen uitleg of medicijnen of een spoelspuit. Jammer want zo voorkom je veel gezeik na je behandeling. Dus daar is zeker nog verbetering in.
Gerard V.
Gerard V.
Aleksandra K.
Aleksandra K.
Godert van D.
Godert van D.
Met 55 jaar moest mijn verstandkies eruit.🙈. Een gaatje. Ging snel en ik stond weer buiten. Service top. Helaas niet verwacht maar gebeurde toch. Een ontsteking. Even bellen direct de auto in en naar Lelystad. En direct geholpen. Antibioticum. En nu gaat het goed 🙋‍♀️
Jenina V.
Jenina V.
Pijn is niet fijn maar was maar voor ffEr vriendelijk geholpen zou het iedereen aan bevelen.
Rudy P.
Rudy P.
Albert B.
Albert B.
Snel en deskundig geholpen
Bert R.
Bert R.
Goed en vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel
naomi2011
naomi2011
Vandaag een kies getrokken bij Chirurg Gonesh. Hele aardige man verteld precies hoe en wat er gaat gebeuren.Super.
Natasja S.
Natasja S.
Vandaag bij de kaakchirurg geweest.Ontzettend fijn behandeld, er werd precies stap voor stap uitleg gegeven door de arts en assistent wat er ging gebeuren.Complimenten!
Arnoud
Arnoud
Ik kwam hier voor het trekken van een ontstoken kieswortel of is het wortelkies. Ik heb tandartsangst dus dit was niet gemakkelijk voor mij.Zeer lief personeel, geduldig en flexibel. Foto's maken, verdoven en trekken. Het heen ernaar toe van Almere en terug was langer qua tijd dan het behandelingsproces. Ik ben ontzettend blij met jullie! Bedankt!
Przemo
Przemo
Ik was daar maandag geweest. Ik weet niet wie heeft mij geopereerd, maar alles was prima, snel behandeld door een kaakchirurg, hij was aardig en alles uitgelegd. Team was heel goed, en voor mensen die bang zijn gewoon gaan, natuurlijk het is niet leuk om naar zo behandeling te gaan, maar het duur 10-20 minuten en zit je buiten.
Joep W.
Joep W.
Korte wachttijd (2 weken), goed ontvangst en uitleg. prima.
Gert P.
Gert P.
Gisteren een kies laten verwijderen bij dr. Capello én zijn team. Dit soort bezoekjes zijn zeker niet mijn sterkste kant. Maar de rust die van iedereen uitgaat, vanaf de balie tot aan de dokter, is als een warm bad.Het verdoven stelde helemaal niets voor. Degene die dat heeft gedaan (ik weet helaas geen naam door de spanning) deed dat zo super goed, ik had het bijna niet door. En ook alleen maar de plek die verdoofd moest worden, waardoor je niet het idee hebt dat je gezicht voor de helft weg is. Perfect.Daarna de pijnloze verwijdering van de kies. De verlossende woorden: "Zo, hij is eruit". kwamen zo snel, dat ik niet eens de tijd kreeg om mij zorgen te maken. Mijn vrouw, die chauffeur was, was nog een berichtje aan het sturen naar de kinderen om te zeggen dat ik geholpen werd, toen ik alweer naast haar stond.Dokter Capello en team en de collega achter de balie: Complimenten en mijn hartelijke dank.
Ronald
Ronald
Fantastisch modern pand op goede lokatie met nieuwste 3D systeem, super clean etc en iedereen was erg correct en behulpzaam. Dr. Meijer en de 2 assistentes waren zeer vakkundig, zeer vriendelijk zelfs gezellig. De 2 kiezen waren snel en haast ongemerkt verwijderd alsmede de verdovingen waren niet tot nauwelijks voelbaar. Geweldige ervaring en een aanrader voor iedereen. Vooraf 2 paracetamol ingenomen en daarna niks meer en alles voelt prima. Mocht uw kantoor hierop reageren dan ook graag de namen van de 2 assistentes vermelden want ook zij verleenden vakwerk. Alsnog mijn dank voor Dr. Meijer en zijn team.
Bob B.
Bob B.
Mooie praktijk met vakkundige mensen. Top.
Response from the owner: Beste Bob,Dank je wel voor het compliment.
Mariette B.
Mariette B.
Sake de J.
Sake de J.
Mijn tanden laten trekken onder en boven door Dr. S. Gonesh hij heeft wel 4x gevraagd of ik het zeker wist, na mijn bevestiging kreeg ik de nodige verdovingen en voor ik het wist waren de tanden er uit na wat instructies stond ik binnen een half uur weer bij de auto. Na het verwijderen geen pijn gehad ook geen last gehad van de verdovingen. Eindelijk bevrijd van maar steeds ontstoken tandvlees en de aangetaste wortels.
Response from the owner: Beste Sake,Fijn dat alles zo verlopen is hier streven wij ook naar.
Hans H.
Hans H.
Deskundig en betrouwbaar
Karolina A.
Karolina A.
Linda M.
Linda M.
Geholpen door dokter Kloosterman. Hij had begrip voor mijn angst en heeft me echt gerustgesteld. Door zijn toedoen is het verwijderen van 2 kiezen me echt meegevallen. Zeer fijne en aardige man.
Response from the owner: Beste Linda,Niemand vind het leuk om naar de kaakchirurg te moeten en wij doen ook ons uiterste best om patiënten op hun gemak te stellen. Fijn dat jij het zo ervaren hebt.
Anna W.
Anna W.
A. V.
A. V.
Lorain G.
Lorain G.
Ik heb 5 weken geleden een apexresectie gehad ,en 3dagen geleden zijn mijn verstandskiezen boven getrokken .Beide behandelingen zijn door Dr. Steinmetz uitgevoerd dat is een vriendelijke , to the point, bekwame goede chirug. Geen wachtrij , mooie locatie en aller aardigsteassistentes die behulpzaam zijn.Mocht ik opnieuw problemen ervaren , weet ik waar ik goed en snel terrecht kan.
Juan José Hernández G.
Juan José Hernández G.
Everyone was very kind and polite. The experience was great
Ton
Ton
Vanmorgen een kaakbehandeling gehad. Perfect. Mooie praktijk. Zeer klantvriendelijk personeel duidelijke uitleg wat de chirurg gaat doen. Indien nodig ga ik daar weer naar toe.
Morris D.
Morris D.
Ik ben geholpen door de heer P.A Steinmetz. Zeer vriendelijke, geduldige en professionele kaakchirurg. Ik had wat angst na een vervelende ervaring met een andere kaakchirurg, maar de heer Steinmetz nam zijn tijd om alles met mij door te nemen en vertelde tijdens de ingreep heel duidelijk welke stappen hij ging nemen. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak en viel de ingreep eigenlijk heel erg mee.
Pieter van der Z.
Pieter van der Z.
ilonka W.
ilonka W.
Mijn nieuwe tandarts. Tot nu toe erg tevreden.
Jerry K.
Jerry K.
De wachtkamer stoelen zitten heerlijk. Zo zouden elke wachtruimtes moeten zijn
Response from the owner: Beste Jerry,Dank voor jou reactie. Dit is precies wat wij willen bereiken een wachtkamer die niet zo klinisch is en een gemoedelijke sfeer uitstraalt.
js_loader