0320 331 551 info@kaakchirurgielelystad.nl Route

KAAKCHIRURGIE

Aangezichtschirurgie

Als u letsel heeft opgelopen aan uw gezicht of ontevreden bent over uw gelaatstrekken, kunt u terecht voor een behandeling bij de MKA-chirurgen van Kaakchirurgie Lelystad. Doordat onze chirurgen zowel arts als tandarts zijn, kunnen zij behandelingen uitvoeren waarmee ze letsel in het gezicht herstellen, dit noemen we reconstructieve chirurgie. Ook voor esthetische chirurgie, gericht op het mooier maken van het aangezicht, kunt u bij hen terecht.

  • Veilige zorg op kwalitatief hoog niveau
  • Behandelingen volgens de nieuwste inzichten en methodes
  • Korte wachttijden, snel een afspraak inplannen
  • Geregistreerde MKA-chirurgen
  • Behandelingen altijd vergoed door uw zorgverzekeraar

Heeft u een verwijsbrief van uw arts of tandarts en wilt u een behandeling inplannen bij een van onze kaakchirurgen? Dit kan door te bellen naar 0320 331 551 of een e-mail te sturen naar info@kaakchirurgielelystad.nl

Aangezichtschirurgie bij Kaakchirurgie Lelystad

Onze kaakchirurgen zijn gespecialiseerd in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. Onder aangezichtschirurgie vallen behandelingen die gericht zijn op het herstellen van letsel en esthetische ingrepen aan het gelaat. Hierbij kunt u denken aan ooglidlifts, wenkbrauwlifts, kincorrecties en het verwijderen van wratten en tumoren. De chirurgen behandelen hierbij zowel de harde als zachte delen van het gezicht. Onder letsel aan de harde delen vallen kaakfracturen, terwijl behandelingen gericht op de speekselklieren onder de zachte delen vallen. 

Ik kon gelukkig erg snel terecht bij Kaakchirurgie Lelystad. De chirurg was erg vakkundig en stelde me op mijn gemak voordat ik de verdoving kreeg. Uiteindelijk viel de behandeling mij erg mee. Ik raad Kaakchirurgie Lelystad absoluut aan! Karin uit Lelystad

Veilige behandeling door ervaren chirurgen

De kaakchirurgen bij Kaakchirurgie Lelystad hebben na het afronden van de studies geneeskunde en tandheelkunde de specialisatie Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie gevolgd. Hierdoor mogen zij zich MKA-chirurg noemen en kunt u hen vinden in het BIG-register. Om hun titel te behouden, volgen ze elk jaar nascholing. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behandelmethoden.

Het team van Kaakchirurgie Lelystad

Onze ervaren en deskundige kaakchirurgen hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van chirurgische ingrepen. Dit maakt een aangezichtsbehandeling bij Kaakchirurgie Lelystad bijzonder veilig. De chirurgen weten precies hoe de spieren in het gezicht aan het bot vastzitten en hoe de zenuwen lopen. Bij Kaakchirurgie Lelystad werken de volgende MKA-chirurgen:

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Alle behandelingen die we bij Kaakchirurgie Lelystad uitvoeren, vallen binnen het basispakket. Houd er wel rekening mee dat de uiteindelijke vergoeding die u ontvangt voor de behandeling afhankelijk is van de hoogte van uw eigen risico. Voor vragen over de hoogte van vergoedingen adviseren we altijd om contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Afspraak maken bij Kaakchirurgie Lelystad

Heeft uw arts of tandarts u doorverwezen? Als u in het bezit bent van een verwijsbrief plant u eenvoudig een behandeling in door te bellen naar 0320 331 551 of een e-mail te sturen naar info@kaakchirurgielelystad.nl. Door onze korte wachttijden kunt u altijd snel bij ons terecht.  

Behandeltijden

Maandag:08:30 – 16:30 uur
Dinsdag:08:30 – 16:30 uur
Woensdag:08:30 – 16:30 uur
Donderdag:08:30 – 16:30 uur
Vrijdag:08:30 – 16:30 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

* We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar

Schuiven naar boven